Belgische vriendenkring Den Haag
Amicale belge de La Haye

Kunstexpositie op Residentie Belgische Ambassadeur.

woensdag 25 juni 2014.

Zijne Excellentie Ambassadeur Frank Geerkens nodigt de leden van de BVK uit voor een bezichtiging van een prachtige expositie van kunstwerken op zijn residentie (Jacob Catslaan 14, Den Haag).

We worden verwacht om 10h30, waar ons eerst koffie of een drankje wordt aangeboden.

Een mix van internationaal gelauwerde kunstenaars (zoals Koen Vanmechelen, Koen van den Broek en Leon Vranken) en van jonge beloftes (zoals Liesje Reyskens, Daan Gielis en Elias Ghekiere), allen afkomstig uit Belgisch Limburg, laten hun talent aan Den Haag en aan de wereld zien in de tentoonstelling "First we take The Hague, then we take Berlin".

Aansluitend aan het bezoek wandelen we om ca. 12 h naar de nabijgelegen en gezellige Brasserie Berlage (President Kennedylaan 1, Den Haag) voor een gezamenlijke lunch.
We kunnen daar genieten van een uitgebreid buffet (incl. diverse kazen, zoals kloosterkaas, brie, etc. diverse vissoorten zoals zalm, tonijn, garnalen, etc. diverse vleessoorten zoals beenham, kalfsvlees, rundercarpaccio etc. salade van aardappel, diverse groenten, boerenlandbrood etc.).

Inclusief drank (koffie, thee, melk, jus d'orange) bedraagt de kostprijs 26,75 euro, ter plaatse te voldoen.

Inschrijven is verplicht.

Gelieve ten laatste op 23 Juni 2014 de secretaris Herwig Pauwels te laten weten of U deelneemt aan het bezoek op de Residentie en/of aan de lunch.