Belgische vriendenkring Den Haag
Amicale belge de La Haye

Stedentrip naar Leuven

vrijdag 20 september 2013

Het programma zal natuurlijk ook voor de lunches adressen vermelden waar iedereen zijn keuze kan maken: naast de kosten voor lunches moet nog rekening gehouden worden met een bescheiden bedrag bvb, voor een stadsgids, een toegangskaartje en dergelijke.

Waar logeert onze groep? Geen Chateau Tilques dit jaar maar toch een hotel met een zeker "cachet", namelijk het Begijnhof hotel. Het hotel is vrij centraal gelegen maar toch rustig te midden van "een stiltegebied dat door de Unesco is erkend als wereld erfgoed". Bezoek alvast even de verzorgde hotel site: Begijnhof hotel

We hebben daar een reservering voor 30 personen tegen interessante prijzen: Per nacht 115€ voor een 2 persoonskamer (inclusief ontbijt).Ter vergelijking: de zogenaamde "rack rate" is 299€.

Een 1 persoonkamer komt op 105€ . S 'Avonds wordt er een 3 gangen diner à 35€ tot 39€ per persoon aangeboden (excl drank die individueel verrekend wordt).

Parkeergeld = 12€ per nacht (op bewaakte hotelparking). In het totaal is de prijs ongeveer 400€ per paar. Net zoals vorig jaar wordt er een aanbetaling van 80€ per persoon gevraagd. rekening BVK 515230642. Zoals gewoonlijk wordt dit bedrag of -indien sommige gezamenlijke kosten door BVK betaald zijn- het restant van dit bedrag, in mindering gebracht op de hotelkosten die de deelnemers bij vertrek afrekenen.

Limiet datum voor inschrijving/aanbetaling : 12 augustus 2013

Aarzel niet snel in te schrijven want dit is erg belangrijk ivm de afspraken die we met het hotel moeten afronden en het kameraanbod dat slechts beperkt uitbreidbaar is!

Introducés,die geen lid zijn van de BVK of van Intra- Muros,zijn van harte welkom: er wordt dan wel een bijdrage van 10€ gevraagd ter dekking van de door BVK gedragen kosten.