Belgische vriendenkring Den Haag
Amicale belge de La Haye

Herfstfietstocht

zondag 14 Oktober 2012.

Beste velo-vrienden

Voor onze 17-de BVK fietstocht begeven we ons ten westen, ten zuiden, ten oosten en ten noorden van Delft, maar slechts heel even in de stad Delft zelf. We rijden dus de Grote Ronde rondom Delft en kunnen genieten van de herfstkleuren in het Elsenburgerbos, het Abtwoudse bos, de Ackerdijkse plassen, de Dobbeplas, de Delftse Hout. En van schilderachtige plaatsen in Den Hoorn, buurtschap de Zweth, de delftse Schie, Oude Leede... Voor de lunch stoppen we bij een mooie uitspanning pal naast het delftse Schiekanaal.

De totale lengte van de rit bedraagt ca. 40 km. De bedoeling is dat we "recreatief" fietsen (d.w.z. aan een matig tempo, voor een niet te lange tocht), en op die manier elkaar weer eens ontmoeten, onze conditie de zo nodige positieve impuls bezorgen, en samen genieten van leuke plekjes en de prachtige natuur rond plassen, bossen en weiden.

Vertrek is aan de herberg Vlietzigt Jaagpad 7 Rijswijk (langs de Vliet) om 11.00h. Indien U met de auto komt, kunt U uw auto parkeren in de Plaspoelpolder, Rijswijk op 300 meter fietsafstand van Vlietzigt of op het parkeerterrein bij herberg Vlietzigt zelf.

Aankomst terug in Rijswijk is voorzien tussen 15.30 en 16.00 uur.

Inschrijving: Laat s.v.p. ten laatste op 13 Oktober 18h00 weten of U van plan bent te komen.
Indien door slecht weer of een onvoldoende aantal deelnemers de tocht geannuleerd zou worden wordt U daarvan dan op 14 Okt. voor 9h00 geïnformeerd.