Belgische vriendenkring Den Haag
Amicale belge de La Haye

Uitnodiging van de Belgische Ambassade en lunch.

woendag 27 juni 2012.

Zijne Excellentie Ambassadeur Frank Geerkens nodigt de leden van de Belgische Vriendenkring uit om in kleine kring de tentoonstelling van kunstwerken te bezoeken in zijn residentie Jacob Catslaan , 14, 2517KB Den Haag.

Op de residentie van de Belgische Ambassade is een selectie van werken te bewonderen afkomstig uit de kunstcollectie van het Provinciebestuur Oost-Vlaanderen: 19 kunstenaars van Borremans, Buysse, Claus, Desmet ,... tot Landuyt, Raveel en Van Houtte.

We worden op de Residentie verwacht op woensdag 27 juni 2012 om 11.00 u . Naast de interessante bezichtiging van de kunstcollectie wordt ons ook nog een drankje aangeboden door de Ambassadeur. Om een en ander vlot te laten verlopen wordt U verzocht zich hiervoor IN TE SCHRIJVEN. Laat onze secretaris Herwig weten vóór vrijdag 22 juni of je er op de ambassade bij bent!!

De aansluitende LUNCH is in Brasserie BERLAGE: "Het mooiste plekje van Den Haag"-maar je moet het vinden- President Kennedylaan 1, 2517JK Den Haag (tel. 070-3387622 v. Joceline Van der Molen). Te vinden tussen hotel BELAIR en het OMNIVERSUM in, serre en zonneterras niet te zien vanaf de straat!! Prijs en details van de lunch moeten we nog regelen! Maar we beginnen om ± 12.30 u met een apero aangeboden door onze penningmeester.

Praktisch:

De auto kan je parkeren aan de Residentie Jacob Catslaan of in de Johan de Wittlaan en dan kan je te voet (± 400m) naar Brasserie Berlage komen. Ofwel met openbaar vervoer, tram 4 of 10 tot aan het Gemeente Museum, Museon en Omniversum (ook bus 65-88) en loop je de Johan de Wittlaan af naar der de Residentie aan de Jacob Catslaan en terug.