Belgische vriendenkring Den Haag
Amicale belge de La Haye

Lentefietstocht

zondag 22 April 2012

Hebben we vorig jaar de spits afgebeten met een lentefietstocht aan de zuidrand van Den Haag, deze keer gaat de (inmiddels 15-de) fietstocht door bossen, duinen, natuurgebieden en landgoederen aan de noordrand van Den Haag en in Wassenaar.

De ca 35 km lange fietsrit vangt aan in Voorburg-Leidschendam en leidt ons o.a. langs het Paleis Huis ten Bosch, het Haagse bos, het landgoed Duindigt, de Waalsdorpervlakte, het duinennatuurgebied Meijendel (waar een lunchstop en evt. een korte wandeling zal worden gehouden), het koninklijke landgoed Eikenhorst, het kasteel Duivenvoorde.

De bedoeling is dat we "recreatief" (d.w.z. aan een matig tempo) een mooie maar niet te lange fietstocht maken, en op die manier elkaar weer eens ontmoeten, onze conditie de zo nodige positieve impuls bezorgen, en samen genieten van leuke plekjes en de ontluikende lente.

Vertrek is aan het sportcomplex Westvliet om 11.00 uur. Indien men met de auto komt kan deze worden geplaatst op de parking Westvliet. De terugkomst op Westvliet is voorzien tussen 15.30 en 16.30 uur.

Vooraf inschrijven is niet nodig. Dus afspraak op 22 April om 11.00 uur (Westvliet).